gym
Meni

Fitness centar Black Jack Gym fitness postoji od 1999. godine. Vlasnik i osnivač centra bio je Predrag Novosel Ćiro koji je nažalost 2005. godine preminuo u prometnoj nesreći i tada je Black Jack Gym ostao bez osobe koja je zaslužna da ovaj centar i danas postoji.

Black Jack Gym je mjesto na kome dobro zdravlje i odlična fizička forma postaje Vaš stil života, a lijepo i oblikovano tijelo Vaš standard.

U prostranom novoizgrađenom centru koji se prostire na 1300 m2 uz savršenu organizaciju i stručni nadzor trenera našim članovima nudimo nekoliko programa idealnih za modernog muškarca i ženu.

Vježbanjem u fitness centru smanjiti ćete stres, poboljšati kvalitetu života, ojačati imunitet te postići osjećaj dobrog raspoloženja i pozitivne energije.

Fitness centar Black Jack Gym opremljen je spravama koje pojedinačno ili u kombinaciji nude mogućnost povećanja mišićne mase, reduciranje viška kilograma te oblikovanja svakog dijela tijela Uz cardio liniju i sprave firme Life Fitness ovaj centar je jedan od najopremljenijih i najvećih u regiji. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi donijeti će Vam izuzetnu tjelesnu i psihičku formu bez iscrpljivanja. Budite u top formi i održavajte kondiciju uz naše trenere počevši od početnog do naprednog stupnja.

Naš tim

trainer

NENAD

licencirani trener
trainer

JELENA

info pult
trainer

ALMINA

instruktor fitnessa i grupnih treninga
trainer

MATEJ

info pult

Naša lokacija